U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Andrew Driver: "We moeten zo doorgaan"


Andrew Driver: "We moeten zo doorgaan"

Andrew Driver maakte het enige doelpunt voor De Graafschap tegen NEC. Het bleek niet genoeg voor de eindzege. De middenvelder keek met gemengde gevoelens op terug op de wedstrijd. "We hebben er alles aan gedaan. Je kan blij zijn met het punt, maar bent eigenlijk teleurgesteld dat je niet drie punten pakt."

"Dit geeft vertrouwen"

Uit de eerste beste aanval van De Graafschap was het meteen raak. "Tegen teams als vandaag moet je de kansen benutten. Met elf tegen elf krijgen we wellicht wat meer kansen in de tweede helft. Maar dit moet vertrouwen geven, zij staan vierde op de ranglijst. We zijn teleurgesteld dat we niet meer kregen, maar dit geeft vertrouwen als je kijkt naar de wedstrijd."

"Zij zien dat we alles geven"

Driver loofde de wisselwerking tussen het publiek en de spelers. "De fans waren opnieuw geweldig. We feed off them and they feed off us. Zij zien dat we alles geven. We moeten positief blijven. Volgende week staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma", doelde Driver op de uitwedstrijd tegen Willem II. 

"We moeten zo doorgaan"

Met zijn treffer tegen NEC bracht Driver zijn seizoensaantal op vier doelpunten. "Ik ben altijd blij met een doelpunt. Het zou mooi zijn als het de winnende was. Maar een punt is altijd beter dan niets." Hij ziet dat de ploeg met de week beter speelt en meer vertrouwen krijgt. "Voor de winterstop gaven we ook alles, maar verloren we steeds. Ik denk dat de fans en wijzelf zien dat we ons enorm hebben verbeterd. Door de overwinningen stijgt het zelfvertrouwen van het team. We moeten zo doorgaan." 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner