U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


#ALTIEDWEERTERUG, voor 5 euro naar een wedstrijd


Het begint weer aardig te spoken op De Vijverberg. De supporters van De Graafschap beleven regelmatig mooie momenten. Niet alleen de volle drie punten dragen daartoe bij, ook de getoonde inzet en de veerkracht. Er is strijd en passie. We zijn er nog lang niet, het gaat met vallen en opstaan. Maar de sfeer komt langzaam maar zeker terug. Toch missen de aanwezige bezoekers en de spelers iets…..: de supporters die de weg terug naar De Vijverberg nog steeds niet hebben gemaakt.

Jan Vreman en zijn staf weten wat het publiek wil zien. Superboeren zijn de baas op eigen grond. Laten we met ons allen zorgen dat deze supporters weer de weg naar ons mooie stadion weten te vinden. Sleep ze mee, overtuig ze dat het er echt anders aan toe gaat. Dat de pollen soms door de lucht vliegen en dat de tegenstander weer blij is om in de bus te zitten. Nodig ze uit, maak een foto van jullie samen op De Vijverberg en tweet dit met #altiedweerterug 

Om deze actie te steunen delen wij vrijdag aan onze supporters kortingkaartjes uit. Zo kunnen zij afgehaakte supporters meenemen, die op de reeds verlaagde toegangsprijzen nog eens eenmalig 5 euro korting krijgen voor de twee volgende thuiswedstrijden. Een wedstrijd bezoeken kan dan al voor maar 5 euro.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner