U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Achilles '29 volgende horde De Graafschap op weg naar nacompetitie


De Graafschap speelt aanstaande vrijdag opnieuw een belangrijke wedstrijd in aanloop naar de Jupiler Play-Offs. In een heuse Gelderse derby moeten de manschappen van Jan Vreman zien af te rekenen met Achilles '29, om niet achterop te raken bij FC Oss en VVV-Venlo en misschien zelfs wel om te stijgen op de ranglijst. Tegelijkertijd is de periodestrijd nog spannend, ook al doet De Graafschap niet mee om de periodetitel.

Achilles '29 - De Graafschap
24 april 2015 | aanvang 20.00 uur
Sportpark De Heikant, Groesbeek

Strijd om periode

De strijd in de vierde en laatste periode gaat tussen FC Eindhoven, MVV Maastricht en FC Emmen. De twee laatstgenoemde ploegen spelen vrijdag tegen elkaar, Eindhoven ontvangt FC Oss. De Graafschap zou blij zijn als Eindhoven van Oss wint, want dat betekent dat de periodetitel niet naar MVV gaat en dat De Graafschap de Ossenaren voorbij kan op de ranglijst. Als MVV de periode wel pakt, dan is de huidige plek acht van De Graafschap niet genoeg om de play-offs te bereiken.

Spanning in competitie

De Graafschap weet wat het te doen staat: winnen. Achtervolger Sparta Rotterdam zit de Superboeren namelijk op de hielen en heeft één punt achterstand. De Spartanen zijn op de laatste speeldag de tegenstander van De Graafschap en spelen vrijdag tegen VVV-Venlo, ook al een concurrent van De Graafschap en dus ook Sparta in de Jupiler League. Zo staat er aanstaande vrijdag veel te gebeuren.

Gelders onderonsje

Afgelopen zaterdag won De Graafschap nog met 2-0 van FC Den Bosch, terwijl Achilles een verdienstelijk 2-2 gelijkspel uit het vuur sleepte op bezoek bij FC Emmen. Vorig seizoen won De Graafschap met 1-4 in Groesbeek en werd het op De Vijverberg 2-2. Eerder dit seizoen zegevierden de Doetinchemmers thuis met 2-0 tegen Achilles, dat zeventiende staat.

Steun De Graafschap in deze belangrijke uitwedstrijd! Klik hier voor kaartverkoop!

Arbitrage

Scheidsrechter: Van den Heuvel
Assistent-scheidsrechters: Dobre en Matthijssen
Vierde official: Kampman


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner