U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Aangever Alexander Bannink: 'Spring dit seizoen ook zelf een keer in de hekken'


Aangever Alexander Bannink: 'Spring dit seizoen ook zelf een keer in de hekken'

Alexander Bannink werd onlangs vader en zorgde vrijdag voor heerlijke acties namens De Graafschap. De aanvallend ingestelde middenvelder leverde een puike assist bij de 2-1 van Piotr Parzyszek tegen Jong FC Utrecht (3-1 winst) en voelt zich goed.

Loopacties Bannink

"Inderdaad, het ging eindelijk een keer goed. Ik zat er goed in, had veel loopacties en kreeg de bal ook vaak. Dan kom ik in mijn kwaliteiten te spelen", vertelde Bannink na afloop van de wedstrijd. "Vanaf de eerste wedstrijd in de voorbereiding ging het hartstikke goed. Ik zit lekker in mijn vel. De eerste twee competitiewedstrijden vond ik wat minder gaan, maar nu kom ik een beetje los."

"Gun het hem van harte, hoor!"

Dat bleek, want voorafgaand aan de 2-1 van Parzyszek had Bannink een spetterende actie in huis. "Ik kwam er vaak aan de buitenkant wel doorheen, kon dan voor een voorzetje zorgen. Dat is perfect voor mij." En Parzyszek rondde van dichtbij af. Wat als de Poolse spits er niet drie had gemaakt, was Bannink dan NowOnline webdesign Man of the Match geworden? "Deze man gun ik het van harte, hoor! Hij staat altijd op de goede plek, dat is heel veel waard."

In de hekken...

"Je kon tegen Utrecht zien dat er een klik was. Als hij elke keer op de goede plek staat, dan ben ik degene die heel belangrijk wil zijn door de assist te geven, natuurlijk", vervolgt Bannink, die hopelijk ook zelf snel in de hekken op de Spinnekop kan springen. "Nu deed ik het net niet, maar de volgende keer misschien", knipoogt de loper. "Vorig seizoen heb ik één keer gescoord, toen sprong ik er niet in. Dit seizoen doe ik dat wel een keer."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner