Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 21 april
14.30 FC Eindhoven - De Graafschap

Dinsdag 22 april
10.30 trainen (SVDW)

Woensdag 23 april
vrij

Donderdag 24 april
10.30 trainen

Vrijdag 25 april
20.00 De Graafschap - Jong Ajax

Zaterdag 26 april
10.30 trainen

Zondag 27 april
10.30 trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Voorbeschouwing De Graafschap - FC Oss (update)

Voorbeschouwing De Graafschap - FC Oss (update) 25-10-2012 - De Graafschap treedt vrijdagavond in eigen huis aan tegen FC Oss. Een wedstrijd tussen de nummer negen uit de Jupiler League en de nummer zeventien. De Graafschap is al vier duels op rij ongeslagen, terwijl Oss vijf achtereenvolgende wedstrijden verloor. Een goede kans voor De Graafschap om de goede start in de tweede periode een vervolg te geven.

26-10-2012: De Graafschap - FC Oss (20.00 uur)
Stadion De Vijverberg, Doetinchem
Arbiter: Christiaan Bax

Recente vorm

Het elftal van trainer Pieter Huistra boekte afgelopen vrijdag een 2-3 overwinning op bezoek bij SC Veendam. Ted van de Pavert kopte de winnende treffer tegen de touwen, nadat De Graafschap een 0-2 voorsprong had weggegeven. Soufian El Hassnaoui en Anco Jansen scoorden de eerste en tweede treffer van dat duel. Door de zege is De Graafschap al vier duels op rij ongeslagen. Drie van de vier duels eindigden in een winstpartij.

Staat FC Oss

FC Oss staat er minder rooskleurig voor. Met vijf achtereenvolgende nederlagen op zak, waaronder één in de KNVB beker, brengt het een bezoek aan stadion De Vijverberg. In de voorgaande jaren bleek dit een onneembare vesting voor de Brabanders. Van de voorgaande vier duels wist Oss er geen één te winnen. De doelcijfers: 11-1 in het voordeel van De Graafschap. FC Oss won dit seizoen alleen het uitduel met Almere City (2-3).

Arbitrage

Aankomende vrijdag bestaat het arbitrale kwartet uit scheidsrechter Christiaan Bax, assistent-scheidsrechters Richard Slot en Richard Brondijk en vierde official Barry van der Lip. Bax had dit seizoen nog niet eerder de leiding over een wedstrijd van De Graafschap.

Update

Trainer Huistra kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Jeroen Drost en Karim Tarfi zijn er niet bij. "Met Jeroen gaat het langzaam de goede kant op", aldus Huistra. De oefenmeester heeft weinig verrassingen in petto voor FC Oss. "Er zijn weinig bijzonderheden te melden." Het ziet er naar uit dat De Graafschap met een ongewijzigde basis aantreedt tegen Oss.

Afwezig

Karim Tarfi (knie)
Jeroen Drost (knie)

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.