Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
hersteltraining

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap boekt belangrijke zege in Veendam

De Graafschap boekt belangrijke zege in Veendam 19-10-2012 - De Graafschap heeft vrijdagavond een 2-3 overwinning geboekt op bezoek bij SC Veendam. Aan de Langeleegte kwamen de bezoekers op een riante 0-2 voorsprong, maar die maakte Veendam ongedaan. Ted van de Pavert kopte tien seconden na zijn invalbeurt de belangrijke 2-3 binnen, waarmee hij De Graafschap drie punten bezorgde.

Vader Zwarthoed

De Graafschap-trainer Pieter Huistra stuurde de verwachte elf namen de wei in tegen Veendam. Theo Zwarthoed nam op de bank plaats, ondanks het feit dat hij vandaag vader werd van een dochter genaamd Tess. Aan de Langeleegte speelde Soufian El Hassnaoui erg diep als derde middenvelder. Hij dook veelvuldig naast Harrie Gommans op in de aanval en dat resulteerde na een kwartier ook in de openingstreffer.

Openingsdoelpunt El Hassnaoui

Nadat El Hassnaoui zelf een aanval met Tim Vincken opzette, snelde hij richting de doelmond. Vincken ging om zijn directe tegenstander heen, gaf perfect voor en zag El Hassnaoui de 0-1 achter Theo Timmermans werken. Veendam speelde voor rust een aardige wedstrijd, maar wist De Graafschap niet in de problemen te brengen. De ploeg van Huistra kreeg voor rust ook geen kansen om een tweede doelpunt te maken.

Soufian El Hassnaoui scoort de 1-0.

Veel doelpunten

Direct na rust was dat wel het geval, want vijf minuten na de pauze verdubbelde Anco Jansen de score op bezoek bij zijn oud-club. Hij ging de combinatie aan met doelpuntenmaker El Hassnaoui, nam goed aan op de borst en schoot onberispelijk raak (0-2). De Graafschap was in het eerste kwartier van de tweede helft de sterkere ploeg, maar gaf de 1-2 weg. Michalis Vakalopoulos schoot vrij raak op een pass van Lars Lambooij.

Drie punten mee naar Doetinchem

Diezelfde Lambooij had een minuut later bijna zelf de 2-2 aangetekend, ware het niet dat zijn schot rakelings over het doel van Joost Terol ging. De Graafschap gaf de voorsprong alsnog uit handen, daar Lars Hutten met een fraai doelpunt de 2-2 op het scorebord zette. Uiteindelijk zegevierde het elftal van Huistra wel. Ted van de Pavert stond tien seconden binnen de lijnen toen hij de 2-3 raak knikte op een hoekschop van een andere invaller Gregor Breinburg.

De goal van Ted van de Pavert

SC Veendam - De Graafschap 2-3 | Arbiter Rob Dieperink | Toeschouwers: 3.847

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Soufian El Hassnaoui (15'), 0-2 Anco Jansen (50'), 1-2 Michalis Vakalopoulos (61'), 2-2 Lars Lambooij (71'), 2-3 Ted van de Pavert (81')

Opstelling SC Veendam: Theo Timmermans; Luis Pedro, Michalis Vakalopoulos, Mitch Apau, Jelle Wagenaar; Lars Lambooij (87' Danny Menting), Sander Rozema, Tom Overtoom; Boy Deul (76' Jonathan Opoku), Lars Hutten en Sidney Schmeltz.

Opstelling De Graafschap: Joost Terol; Jochem Jansen, Frank van Kouwen (81' Ted van de Pavert), Timothy van der Meulen,Milan Massop; Rogier Meijer, Soufian El Hassnaoui, Adil Auassar (78' Gregor Breinburg); Tim Vincken (81' Jordan Garcia-Calvete), Harrie Gommans en Anco Jansen.

Gele kaart(en) SC Veendam:

Gele kaart(en) De Graafschap:

Rode kaart(en) SC Veendam:

Rode kaart(en) De Graafschap:

Bijzonder:

Anco Jansen in duel.

Kopbal Soufian El Hassnaoui

Juichen na de goal van Ted van de Pavert

  Meer foto's zie bij wedstrijddetails.

 

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels