Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
Vrij

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Jong De Graafschap verpulvert Jong Vitesse/AGOVV

Jong De Graafschap verpulvert Jong Vitesse/AGOVV 16-10-2012 - Jong De Graafschap heeft dinsdagmiddag in een oefenduel met ruime cijfers van Jong Vitesse/AGOVV gewonnen. Op sportpark Papendal werd het 1-5 in het voordeel van de ploeg van Jan Vreman. Piotr Parzyszek scoorde tweemaal. Coen Maertzdorf, Yuri Panaitidi en Mattheys Kuypers waren de overige doelpuntenmakers.

Bij rust stond het 0-2 in het voordeel van De Graafschap. "Maar we hadden er ook al vijf kunnen maken", zei trainer Jan Vreman na afloop. De oefenmeester gebruikte veel spelers uit de A1. "Daarvan stonden een aantal ook in de basis." Maertzdorf opende de score, gevolgd door een treffer van Panaitidi.

In de tweede helft voerden Parzyszek (tweemaal) en Kuypers die score op naar 0-5. Vitesse/AGOVV scoorde voor het eindsignaal nog wel een eretreffer: 1-5. "Een mooie uitslag. De uitslag had hoger kunnen uitvallen, voor beide kanten. Maar qua kansenverhouding waren wij zeker de bovenliggende partij."

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels