Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
VRIJ

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap speelt gelijk tegen PEC Zwolle

De Graafschap speelt gelijk tegen PEC Zwolle 12-10-2012 - De oefenwedstrijd tussen De Graafschap en PEC Zwolle is vrijdagmiddag in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Harrie Gommans opende de score voor rust uit een rebound en Mustafa Saymak zorgde voor de gelijkmaker. Uiteindelijk bleef het bij 1-1. "Een nuttige wedstrijd", aldus trainer Pieter Huistra

Andere namen

Bij De Graafschap stonden spelers als Frank van Kouwen, Tim Vincken, Vlatko Lazic, Santy Hulst en Milan Massop niet op het wedstrijdformulier. Theo Zwarthoed keepte, Caner Cavlan begon als linksback en Jordan Garcia-Calvete als rechtsbuiten. Al vroeg in de wedstrijd brak Gommans de ban. Hij reageerde alert bij een rebound, na een inzet van Anco Jansen: 0-1.

Vroeg druk

PEC kwam nog voor rust langszij via Saymak, die voorbereidend werk van Ronnie Reniers op waarde schatte (1-1). De Graafschap probeerde in het duel vroeg druk te zetten, iets waar trainer Huistra op hamert. “Daar moeten we ook in verbeteren. Het ging bij vlagen aardig vandaag. Maar we zijn er nog niet klaar mee, al hebben we ook vandaag weer een goede stap gezet.”

Veel wissels

Huistra wisselde na rust veelvuldig. “Het is goed dat jongens die minder hebben gespeeld nu ook minuten konden maken. Het is lekker om een wedstrijd te spelen in plaats van een training af te werken. Uiteindelijk was het een nuttige wedstrijd”, aldus de oefenmeester. De teams bleken gelijkwaardig aan elkaar en daardoor eindigde het duel in 1-1.

Opstelling De Graafschap: Theo Zwarthoed; Jochem Jansen (79’ Jermo Wilsterman), Timothy van der Meulen, Ted van de Pavert (46’ Robin Pröpper), Caner Cavlan; Rogier Meijer (79’ Niek te Veluwe), Soufian El Hassnaoui, Adil Auassar (46’ Gregor Breinburg); Anco Jansen (71’ Jerry van Ewijk), Harrie Gommans (71’ Piotr Parzyszek), Jordan Garcia-Calvete.

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels