Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
hersteltraining

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Investeerders, clubmensen in hart en nieren, maken groots gebaar

11-10-2012 - De groep investeerders rond de Business Club van De Graafschap heeft besloten de club verder te steunen en te belonen voor de ingezette koers. Door het herzien van eerdere afspraken, hoeft de club in de toekomst tot ongeveer 1,5 miljoen Euro minder af te dragen uit transferinkomsten.

Woordvoerder van de investeerders Derk Haank: "Wij als investeerders hebben gezien dat de club de afgelopen jaren een solide financieel beleid heeft gevoerd. Met deze extra ruggensteun willen wij de nu ingezette sportieve koers ondersteunen en uitbouwen. Wij hebben vertrouwen in de toekomst. De groep is vooral ook supporter, vandaar dit gebaar."

Henk Bloemers, algemeen directeur van De Graafschap is erg content. "Het is een historisch moment. We zijn hen uiteraard zeer dankbaar en het sterkt ons in de gedachte dat we goed bezig zijn met het leggen van een financieel en sportief fundament bij de club. De Graafschap wordt door dit gebaar van de investeerders ook gestimuleerd om te blijven inzetten op de voetbalacademie, want eventuele  transferinkomsten komen nu weer geheel de club ten goede."

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels