Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
Vrij

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Playing for Success zoekt een Centrummanager m/v

Playing for Success zoekt een Centrummanager m/v 18-10-2012 - Leren met een wow-factor, Playing for Success (PfS) is een naschools programma voor kinderen van 9-14 jaar die onder hun niveau presteren. PfS maakt gebruik van de aantrekkingskracht van het betaald voetbal om deelnemers zoveel mogelijk positieve leerervaringen te laten opdoen.

Het stadion, het sportklimaat en het succes van de voetballers dragen allemaal bij aan een omgeving die kinderen uitdaagt, stimuleert en prikkelt tot betere prestaties. Wij noemen het: leren met een wow-factor!

In de Achterhoek hebben Betaald Voetbalorganisatie De Graafschap, gemeente Doetinchem, de schoolbesturen PRO8, IJsselgraaf, SAM, Metzo College, SKOB, AOC Oost, Het  Timpaan, Hoge School Iselinge, Graafschap College, Achterhoek VO en SOTOG,  de handen ineen geslagen om onderpresterende kinderen in de Achterhoek een extra steuntje in de rug te geven.

Voor het nieuwe Playing for Success leercentrum in de Achterhoek, stadion De Vijverberg,  zijn wij op zoek naar een: Centrummanager m/v (0,5) wtf.

Functie
Je hebt de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering van het  leercentrum. Samen met de leerkracht en stagiaires zorg je voor een optimaal didactisch en pedagogisch klimaat. Je zorgt voor de verbinding tussen alle betrokken partijen en voor een optimale samenwerking met de club. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie, de budgettering en het op- en uitbouwen van een goed netwerk waarvan ook -potentiele- sponsoren en subsidienten deel uit maken. Je bewaakt de planning, de kwaliteit en de resultaten, speelt in op nieuwe kansen en stelt lange termijn plannen op. Daarnaast onderhoud je contacten met mbo en hbo opleidingen m.b.t. de werving van stagiaires. Je rapporteert aan het stichtingsbestuur en neemt deel aan landelijke bijeenkomsten van centrummanagers.

Wij zoeken
Een klantgerichte, ondernemende en maatschappelijk betrokken manager met sterke communicatieve vaardigheden, affiniteit met de wereld van sport en het betaald voetbal en kennis van de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Affiniteit met het opzetten van nieuwe projecten,  ict , sociale media en ervaring met het opstellen en bewaken van een begroting is gewenst.

Wij bieden
Een dienstverband voor maximaal (0,5) wtf voor een periode van 2 jaren en de mogelijkheid voor uitbreiding tot (1) wtf en een contract van (2 jaar). Indien je werkzaam bent bij een aangesloten schoolinstelling, wordt er een detacheringscontract afgesloten met je werkgever.

Solliciteren
Mail voor 30 oktober  a.s. je sollicitatie, voorzien van je cv en je motivatie naar: Marieke Pol, projectleider PfS Achterhoek, email adres: m.pol@playingforsuccess.nl

Voor meer informatie over de vacatures en over Playing for Success kun je terecht op de voorlichtingsbijeenkomst in stadion De Vijverberg op 25 oktober 2012 van 16.00 tot 18.00 uur. Je reserveert een plaatsje door een e-mail te sturen naar bovenstaand mailadres.

Kijk ook eens op www.playingforsuccess.nl.

Werkzaamheden vinden in het begin plaats op de woensdagen en de naschoolse middagen

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels