Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 14 april
VRIJ

Dinsdag 15 april
10:30 uur Training (Kracht)

Woensdag 16 april
11:00 uur Training (SVDW)

Donderdag 17 april
10:30 uur Training (SVDW)

Vrijdag 18 april
20:00 uur De Graafschap - Sparta Rotterdam (Stadion De Vijberberg)

Zaterdag 19 april
10:30 uur Training (SVDW)

Zondag 20 april
10:30 uur Training (SVDW)

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

In de wandelgangen: De Graafschap - Sparta Rotterdam

In de wandelgangen: De Graafschap - Sparta Rotterdam 07-10-2012 - De Graafschap pakte vrijdag een punt tegen Sparta Rotterdam: 1-1. Na afloop van het duel reageerde doelpuntenmaker Tim Vincken. Anco Jansen verscheen voor de camera. Joost Terol, die enkele goede reddingen maakte, stond de media in de wandelgangen te woord.

Anco Jansen | Omroep Gelderland

In de slotfase miste A. Jansen een strafschop. Hij was zichtbaar teleurgesteld. "Het is allemaal leuk en aardig dat ik wel of niet goed speel. Maar het gaat om dat laatste moment; die strafschop. Die moet er gewoon in. Daarin heb ik gefaald. Dat is verschrikkelijk balen. Als je drie punten had gepakt, zag het er mooi voor ons uit."

Tim Vincken | De Graafschap Media

Ook Tim Vincken baalde flink, ondanks het feit dat hij scoorde. "Je streeft elke wedstrijd naar een snelle voorsprong. We drukten daarna wel door, maar dat kwam niet tot uiting in de score. Het is zonde dat je de 2-0 dan niet maakt. Met drie punten had je de aansluiting te paken."

Joost Terol | De Gelderlander

In de tweede helft hield Terol zijn ploeg op de been. "Maar de teleurstelling overheerst. De tweede helft van ons was stukken minder dan de eerste helft, maar desondanks kregen we de mooiste kans. Kort voor tijd konden we drie punten in onze zak steken. Dat deden we niet."

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.