Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
hersteltraining

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Onvoorwaardelijke steun

Onvoorwaardelijke steun 02-10-2012 - De afgelopen weken hebben er verschillende gebeurtenissen plaatsgevonden zoals het bekogelen van de spelersbus na de wedstrijd tegen Almere City en de kwetsende en negatieve spreekkoren in Eindhoven. Deze acties zijn onacceptabel en schaden onze mooie club.

Wij zijn trots op de clubliefde van onze trouwe aanhang, die de club door dik en dun steunt. Op dit moment wordt door enkelen het goede imago van onze club aangetast waardoor de sfeer en saamhorigheid soms ver te zoeken zijn. Dat is iets wat wij erg betreuren.

Iedereen binnen de club staat achter de ingeslagen weg, die moet leiden tot een stevige opgaande lijn. Sleutelwoorden zijn: rust, tijd en kritische maar positieve steun.

Zoals iedereen inmiddels weet vraagt het smeden van een nieuw team veel tijd. Onze jonge spelersgroep kan alle steun goed gebruiken. De negatieve teneur rondom de club en het team werkt juist averechts. Het vertrouwen dat zij nodig hebben om te kunnen presteren voelen zij op deze manier niet.

Wij rekenen erop dat wij, als iedereen die De Graafschap een warm hart toedraagt achter de club blijft staan, een mooie toekomst tegemoet gaan!

De Raad van Commissarissen
Directie en medewerkers
Technische staf en spelersgroep
Bestuur businessclub van De Graafschap

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels