Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 21 april
14.30 FC Eindhoven - De Graafschap

Dinsdag 22 april
10.30 trainen (SVDW)

Woensdag 23 april
vrij

Donderdag 24 april
10.30 trainen

Vrijdag 25 april
20.00 De Graafschap - Jong Ajax

Zaterdag 26 april
10.30 trainen

Zondag 27 april
10.30 trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Onvoorwaardelijke steun

Onvoorwaardelijke steun 02-10-2012 - De afgelopen weken hebben er verschillende gebeurtenissen plaatsgevonden zoals het bekogelen van de spelersbus na de wedstrijd tegen Almere City en de kwetsende en negatieve spreekkoren in Eindhoven. Deze acties zijn onacceptabel en schaden onze mooie club.

Wij zijn trots op de clubliefde van onze trouwe aanhang, die de club door dik en dun steunt. Op dit moment wordt door enkelen het goede imago van onze club aangetast waardoor de sfeer en saamhorigheid soms ver te zoeken zijn. Dat is iets wat wij erg betreuren.

Iedereen binnen de club staat achter de ingeslagen weg, die moet leiden tot een stevige opgaande lijn. Sleutelwoorden zijn: rust, tijd en kritische maar positieve steun.

Zoals iedereen inmiddels weet vraagt het smeden van een nieuw team veel tijd. Onze jonge spelersgroep kan alle steun goed gebruiken. De negatieve teneur rondom de club en het team werkt juist averechts. Het vertrouwen dat zij nodig hebben om te kunnen presteren voelen zij op deze manier niet.

Wij rekenen erop dat wij, als iedereen die De Graafschap een warm hart toedraagt achter de club blijft staan, een mooie toekomst tegemoet gaan!

De Raad van Commissarissen
Directie en medewerkers
Technische staf en spelersgroep
Bestuur businessclub van De Graafschap

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.