Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
Vrij

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap zegeviert bij FC Eindhoven

De Graafschap zegeviert bij FC Eindhoven 28-09-2012 - De Graafschap heeft een 0-2 zege geboekt op FC Eindhoven. De formatie van trainer Pieter Huistra kwam voor rust op voorsprong via Milan Massop en verdubbelde de score na rust via een verdwaalde voorzet van Jochem Jansen, die werd aangeraakt door Michael van Geele: 0-2.

Dezelfde elf namen

De Graafschap begon ten opzichte van het gewonnen bekerduel met Sparta Nijkerk met dezelfde elf namen aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven. In de eerste 25 minuten gebeurde er bar weinig in het Jan Louwers Stadion. De eerste kans in de wedstrijd werd genoteerd na een uitglijder van Ted van de Pavert. Jason Bourdouxhe wist niet te profiteren van het buitenkansje dat hem werd geboden.

Massop scoort fraai

Vier minuten later was het bijna alsnog raak voor Eindhoven, dat via Soufiane Dadda de lat raakte. Milan Massop kon hem niet meer achterhalen. Massop wist op slag van rust aan de andere kant voor het eerste doelgevaar van De Graafschap te zorgen. De linksback kopte fantastisch raak op een ingestudeerde hoekschop van Tim Vincken: 0-1. Een minuut later had Harrie Gommans de 0-2 op zijn voet, maar zijn poging ging naast.

Milan Massop scoort de 0-1.

Gommans bijna trefzeker

De Graafschap kwam beter uit de kleedkamer voor de tweede helft en dat resulteerde na een puike individuele actie van Anco Jansen in een prima kans voor Gommans. Ditmaal raakte hij de buitenkant van de paal. Eindhoven kon geen vuist maken, mede door goed verdedigend werk van De Graafschap, onder aanvoering van aanvoerder Frank van Kouwen. Namens de bezoekers was Vincken bijna trefzeker, ware het niet dat een rush van zestig meter in het zicht van de haven strandde door goed keeperswerk van Brahim Zaari.

Zege voor De Graafschap

Op een door Michael van Geele aangeraakte voorzet van Jochem Jansen had hij niet veel later geen antwoord: 0-2. Joost Terol sleepte De Graafschap daarna door een wat mindere periode, want hij werkte een kopbal van Serhat Koç met behulp van de lat over en tikte een schot van invaller Corey Gameiro naast. Zaari deed dat eveneens met een inzet van A. Jansen. Zo kabbelde het duel voort met een 0-2 tussenstand. Dat werd ook de eindstand, want geen van beide ploegen scoorde in het restant van de wedstrijd.

Een wereldredding van Joost Terol.

FC Eindhoven – De Graafschap 0-2 | Arbiter Allard Lindhout | Toeschouwers: 2.746

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Milan Massop (43’), 0-2 Michael van Geele e.d. (74’)

Opstelling FC Eindhoven: Brahim Zaari; Sven van de Kerkhof, Jonathan Vervoort, Sjors Paridaans, Wesley Vanbelle (70’ Martijn Thomassen); Michael van Geele, Jason Bourdouxhe, Marco Ospitalieri (63’ Corey Gameiro); Soufiane Dadda, Serhat Koç en Furkan Alakmak (46’ Jasper Waalkens).

Opstelling De Graafschap: Joost Terol; Vlatko Lazic (46’ Jochem Jansen), Frank van Kouwen, Ted van de Pavert, Milan Massop; Santy Hulst (87’ Soufian El Hassnaoui), Karim Tarfi (31’ Rogier Meijer), Adil Auassar; Tim Vincken, Harrie Gommans en Anco Jansen.

Gele kaart(en) FC Eindhoven: Vervoort (84’)

Gele kaart(en) De Graafschap: Meijer (53’), Massop (66’), A. Jansen (80’)

Rode kaart(en) FC Eindhoven:

Rode kaart(en) De Graafschap:

Bijzonder:

Anco Jansen in duel.

Jochem Jansen in duel met Serhat Koc

Soms stond De Graafschap flink onder druk.

 

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels