Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Ma 25-8
De Graafschap - RKC Waalwijk 20.00

Di 26-8
10.30 trainen

Woe 27-8
vrij

Do 28-8
14.30 trainen

Vrij 29-8
10.30 trainen

Za 30-8
FC Oss - De Graafschap 16.30

Zo 31-8
10.30 trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - De Graafschap (update)

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - De Graafschap (update) 24-09-2012 - De Graafschap speelt dinsdag voor de KNVB beker bij Sparta Nijkerk. De tegenstander van ploeg van trainer Pieter Huistra staat op de tweede plek in de Hoofdklasse C (zaterdag) met acht punten uit vier wedstrijden. Alleen Flevo Boys doet het beter dan de Gelderse formatie uit Nijkerk.

25-09-2012: Sparta Nijkerk - De Graafschap (20.00 uur)
Sportpark De Ebbenhorst, Nijkerk
Arbiter Maarten Ketting

Teleurstelling bij De Graafschap

De Graafschap is op zoek naar een zege, aangezien het de afgelopen vijf duels niet wist te winnen. Afgelopen vrijdag leed het een 1-0 nederlaag bij Almere City FC, door een doelpunt van Stefano Lilipaly. Dat was niet de enige teleurstelling, want nieuweling Jeroen Drost liep in het duel een knieblessure op. 

Vreugde in Nijkerk

Terwijl De Graafschap stroef draait, lijkt Sparta Nijkerk op volle toeren te draaien. Afgelopen weekeinde speelde het met 0-0 gelijk bij Harkemase Boys, een week eerder won het met 6-0 van VVOG. Ook NSC werd al met 0-1 verslagen en op de eerste speeldag werd het 3-3 bij Sparta Nijkerk - SKZW.

Ketting leidsman

Het duel tussen De Graafschap en Sparta Nijkerk leeft in het Gelderse dorp. Voorafgaand aan dit Gelderse onderonsje riep de club jeugdspelers op fraaie spandoeken te creëren. Het resultaat zien we dinsdag. Dan fluit scheidsrechter Maarten Ketting om 20.00 uur voor de start van de wedstrijd. Hij wordt geassisteerd door Bart Grosveld en William van der Schans. De KNVB wees geen vierde official aan.

Update

Voor trainer Huistra is het doel van dinsdag duidelijk: "De volgende ronde behalen." Dat moet zonder de geblesseerde Jeroen Drost. "Sparta is een voetballende ploeg. Ze zijn jong en gretig. We moeten die jongens niet onderschatten. WKE deed dat wel. Zij begonnen rustig en verloren de wedstrijd. We moeten dus goed beginnen."

Afwezigen

Jeroen Drost (knie)

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels