Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
hersteltraining

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Jong De Graafschap boekt belangrijke zege in Volendam

Jong De Graafschap boekt belangrijke zege in Volendam 18-09-2012 - Jong De Graafschap houdt kwalificatie voor de kampioensgroep voor beloftenteams in eigen hand. De formatie van Jan Vreman won maandag het belangrijke duel met FC Volendam: 0-1. Jan Willem Stronks maakte het enige doelpunt op aangeven van Caner Cavlan. Een vitale overwinning.

In de eerste helft speelde De Graafschap naar behoren. Aan de bal was de ploeg van Vreman de betere. Zijn manschappen creëerden echter te weinig kansen. Halverwege die eerste helft opende Stronks de score met een kopbal, uit een hoekschop van Cavlan (0-1). “Voor rust speelde Volendam één-op-één en daar konden we ons redelijk onderuit voetballen”, gaf Vreman te kennen.

Na rust was er van het veldspel weinig meer over. “We waren slordig, gelukkig was de tegenstander dat ook.” Desondanks bleef het tot het laatste fluitsignaal spannend. Volendam wist niet meer te scoren, waardoor De Graafschap met de volle buit huiswaarts keerde. Theo Zwarthoed keepte de gehele wedstrijd, Timothy van der Meulen speelde als centrumverdediger een volledige wedstrijd en Harrie Gommans deed een helft mee als spits.

Reactie Jan Vreman

“Het zijn belangrijke punten voor ons”, vertelt Vreman met het oog op deelname aan de kampioensgroep. Om in die groep te komen, moet Jong De Graafschap tot de beste vier teams uit Groep A behoren. “Als je wat wilt, dan moet je volgende week van Zwolle winnen. Verder kijken we nog niet. Eerst moeten we Zwolle verslaan, dan Ajax.”

Opstelling Jong De Graafschap: Theo Zwarthoed; Jermo Wilsterman, Jorn de Reus (50’ Jerry van Ewijk), Timothy van der Meulen, Milan Massop; Caner Cavlan, Niek te Veluwe, Gregor Breinburg; Coen Maertzdorf (89’ Max Jansen), Harrie Gommans (46’ Piotr Parzyszek) en Jan Willem Stronks.

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels