Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Jong De Graafschap krijgt te weinig tegen Groningen

Jong De Graafschap krijgt te weinig tegen Groningen 03-09-2012 - Jong De Graafschap is er niet in geslaagd om maandagavond Jong FC Groningen te verslaan: 1-2. De formatie van Jan Vreman verdiende minimaal een punt, maar kreeg uiteindelijk geen enkel punt. Jan Willem Stronks scoorde het enige doelpunt namens De Graafschap, David Texeira trof tweemaal doel voor Groningen.

Over de gehele wedstrijd gezien had De Graafschap een overwicht. De kansen die het kreeg, werden niet altijd afgemaakt. En de gasten waren uiterst effectief. Al in de eerste helft namen de bezoekers afstand. Texeira tekende voor allebei de doelpunten, die werden gemaakt na een dekkingsfout en een omschakelmoment.

Na rust had De Graafschap het duel goed onder controle. Het leverde een doelpunt op van Stronks. Hij anticipeerde in de 52e minuut goed op een voorzet die op de lat belandde: 1-2. Groningen was niet meer in staat vooruit te voetballen en De Graafschap wist het overwicht niet uit te buiten in voldoende kansen. Daardoor bleef het bij 1-2.

Reactie Jan Vreman

“Als je zo’n overwicht hebt, moet je meer kansen creëren. En de kansen die we kregen, gingen er niet in. Groningen kreeg drie kansen en scoorde twee keer”, zei trainer Vreman. “We verdienden eigenlijk meer, maar dan moet je meer scoren dan de tegenstander. Zo simpel is het.”

Opstelling Jong De Graafschap: Theo Zwarthoed; Niek te Veluwe, Rogier Meijer, Milan Massop, Erik Middelhof; Jan Willem Stronks, Santy Hulst, Gregor Breinburg; Coen Maertzdorf (70’ Jerry van Ewijk), Piotr Parzyszek en Caner Cavlan (70’ Jorn de Reus).

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels