Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap verliest Gelderse derby met 2-1

De Graafschap verliest Gelderse derby met 2-1 31-08-2012 - De Graafschap heeft vrijdagavond met 2-1 verloren op bezoek bij AGOVV Apeldoorn. Soufian El Hassnaoui zette de gasten op voorsprong, maar in de tweede helft speelde De Graafschap niet goed. Vojtech Schulmeister maakte de 1-1 en Oger Klos mikte de 2-1 achter Joost Terol.

Wijzigingen in elftal

De Graafschap begon in Apeldoorn met de verwachte elf namen aan de wedstrijd. Door de schorsingen van Timothy van der Meulen en Rogier Meijer moest trainer Pieter Huistra schuiven. Het centrale verdedigingsduo werd gevormd door Ted van de Pavert en Robin Pröpper. Frank van Kouwen schoof een linie door, naar het middenveld. In de eerste minuten van de wedstrijd kwam De Graafschap al bijna op voorsprong. Een voorzet van Anco Jansen werd bijna in eigen doel gewerkt.

El Hassnaoui met 0-1

Het spel was in de beginfase redelijk en bij vlagen legde De Graafschap een leuke aanval op de mat. De 0-1 bleef niet uit, want na negentien minuten  plukte Soufian El Hassnaoui een pass van Jochem Jansen uit de lucht. In twee instanties scoorde de spits de 0-1. De Graafschap controleerde en kwam niet vaak in de problemen. De grootste kans van AGOVV was voor Vojtech Schulmeister, die op de buitenkant van de paal kopte. Ook Lion Kaak was met een mooi schot dichtbij. Zijn poging ging net over.

Felicitaties voor Soufian El Hassnaoui na zijn doelpunt

Gelijkmaker van Godee

Voor rust was het duel niet erg vermakelijk. Maar direct na rust kreeg El Hassnaoui twee kansen, waarvan één hele grote. Hij liet na om de genadeklap uit te delen. Direct na die mogelijkheden scoorde Schulmeister aan de andere kant op een voorzet van Joey Godee de 1-1. Dat was het sein voor de gasten om een tandje bij te zetten en verder vooruit te voetballen. Het resulteerde na ruim een uur in een bal op de lat van Van de Pavert.

Opnieuw een nederlaag

De Graafschap was dichtbij de tweede treffer, maar kreeg opnieuw het deksel op de neus. Ditmaal door Oger Klos, die alert reageerde nadat Joost Terol in eerste instantie redding had gebracht: 2-1. Vlak na die treffer schoot Karim Tarfi een vrije trap rakelings over. Maar de tweede helft van De Graafschap was niet goed. Na de 2-1 kwam het lange tijd niet voor het doel van Hengelman. In de slotfase kon het elftal van Huistra geen vuist maken. AGOVV zegevierde in Apeldoorn met 2-1. Opnieuw een domper voor De Graafschap.

Karim Tarfi in duel met oud-Graafschapper Lion Kaak.

AGOVV Apeldoorn - De Graafschap 2-1 | Arbiter Rogier Honig | Toeschouwers: 2.539

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Soufian El Hassnaoui (19'), 1-1 Vojtech Schulmeister (49'), 2-1 Oger Klos (65')

Opstelling AGOVV Apeldoorn: Nick Hengelman, Ties Evers, Sander Fischer, Gieljan Tissingh, Alair Cruz Vicente; Oger Klos, Lion Kaak, Hayri Pinarci; Joey Godee, Vojtech Schulmeister (83' Romano Kortzorg) en Istvan Bakx.

Opstelling De Graafschap: Joost Terol; Jochem Jansen, Robin Pröpper, Ted van de Pavert, Vlatko Lazic (79' Gregor Breinburg); Jordan Garcia-Calvete (67' Piotr Parzyszek), Frank van Kouwen, Karim Tarfi; Tim Vincken, Soufian El Hassnaoui en Anco Jansen (72' Caner Cavlan).

Gele kaart(en) AGOVV Apeldoorn: Fischer (65'), Pinarci (72')

Gele kaart(en) De Graafschap: Vincken (55'), Tarfi (76'), Pröpper (90+1')

Rode kaart(en) AGOVV Apeldoorn:

Rode kaart(en) De Graafschap:

Bijzonder:

Frank van Kouwen met een steekpass.

Soufian El Hassnaoui in duel

Nogmaals Soufian El Hassnaoui in duel

Gregor Breinburg aangevallen door 2 AGOVV spelers

 

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels