Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 21 juli
Vrij

Dinsdag 22 juli
10.30 uur Training bij Westendorp
14.30 uur Krachttraining

Woensdag 23 juli
10.30 uur Training bij Westendorp

Donderdag 24 juli
10.30 uur Training bij Westendorp
13.30 uur Fotodag selectie en beloften De Graafschap

Vrijdag 25 juli
10.30 uur Training bij Westendorp

Zaterdag 26 juli
19.00 uur Heracles Almelo - De Graafschap

Zondag 27 juli
10.30 uur Training bij Westendorp

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Ruime nederlaag voor Jong De Graafschap

Ruime nederlaag voor Jong De Graafschap 27-08-2012 - Jong De Graafschap ging maandagavond hard onderuit op bezoek bij koploper Jong sc Heerenveen (7-1). Ted van de Pavert maakte het enige doelpunt van de Doetinchemmers (1-1). Bij rust stond het 3-1 voor de Friezen. Trainer Jan Vreman: "Dit is geen leuke avond."

In de eerste helft speelde De Graafschap redelijk, al kwam Heerenveen via Karim Ziyech al snel op voorsprong. Na een kwartier mikte Van de Pavert raak uit een vrije trap van Jerry van Ewijk (1-1). Daniël de Ridder en Mark Uth tekenden echter de 2-1 en 3-1 aan. Alle drie de doelpunten van Heerenveen kwamen voort uit omschakelmomenten. "Het klinkt gek, maar ik had het gevoel dat de wedstrijd bij rust in ons voordeel moest zijn", zei Vreman.

De Graafschap raakte bij een 3-1 tussenstand de paal. Dat gebeurde in de tweede helft. "Als die bal er wel in vliegt, dan wordt het natuurlijk een andere wedstrijd." Nu werd het in de 57e minuut 4-1 door toedoen van Tobias Kainz. Daarna gaf Jong De Graafschap niet thuis. Via Arsenio Valpoort, nogmaals Uth (strafschop) en Jens Jurn Streutker werd het uiteindelijk 7-1.

Reactie Vreman

"Over het spel in de eerste helft was ik wel tevreden, op die momenten van balverlies na. Dat je dan na 90 minuten een 7-1 stand op het scorebord ziet, dat moet niet", aldus Vreman. "Zes keer over scoorde Heerenveen uit een omschakelmoment, door fouten van ons. Je kan wel stellen dat zij ontzettend effectief waren vandaag."

Opstelling Jong De Graafschap: Jordy van de Kracht; Jermo Wilsterman, Jorn de Reus, Ted van de Pavert (60' Erik Middelhof), Milan Massop; Gregor Breinburg (80' Lennart Oukes), Niek te Veluwe, Jan Willem Stronks; Coen Maertzdorf, Piotr Parzyszek en Jerry van Ewijk (46' Caner Cavlan).

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels