Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
hersteltraining

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

RSVJ en De Graafschap scoutingdag voor keepers

RSVJ en De Graafschap scoutingdag voor keepers 27-08-2012 - Zondag 26 augustus vond op sportpark De Veldhoek de RSVJ scoutingdag van de GKS en De Graafschap plaats. Zon 30 keepers vonden hun weg naar De Veldhoek. Pim ten Loeke, keeper van De Graafschap B1, vertelde de keepers wat het betekent om bij een profclub te voetballen: veel trainen, naar school gaan en heel weinig tijd om uit te gaan. Als je prof wilt worden moet je er veel voor doen en misschien nog wel meer voor laten om die droom na te jagen.


Na dit inspirerende verhaal mochten de jongens het veld op om te laten zien wat ze kunnen. Eerst in de loopladders, later in het doel met allerlei keepersvormen.

Na afloop gingen alle keepers met een certificaat en medaille naar huis. Ongetwijfeld een ervaring rijker, de dag was geslaagd en wie weet komt er zo maar een talent uit de hoge hoed.

Zie hier voor meer info over de Gelderse Keepersschool.

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels