Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

In de wandelgangen: De Graafschap - Helmond Sport

In de wandelgangen: De Graafschap - Helmond Sport 26-08-2012 - De Graafschap ging vrijdag met 2-5 onderuit tegen Helmond Sport. In de tweede helft kantelde Helmond het duel binnen vier minuten. Rogier Meijer ontving na een uur zijn tweede gele kaart en reageerde op de wedstrijd. Trainer Pieter Huistra verscheen ook in de mixed zone om de media te woord te staan.

Rogier Meijer | Omroep Gelderland

"Ik sta hier met een rotgevoel", zei Meijer vrijdagavond. "Ik ben betrokken bij de tweede goal van Helmond en ik krijg een rode kaart terwijl we voor stonden. Uiteindelijk verliezen we daarom de wedstrijd."

Pieter Huistra | RTL 7

"Tot en met de 2-2 was het een open wedstrijd. We kwamen twee keer goed op voorsprong en er was niet veel aan de hand. De tweede tegengoal was een cadeautje van ons. Toen volgde de rode kaart en Helmond strafte het daarna direct af met de 2-3."

Normaliter plaatsen we van drie spelers/coaches citaten. Ditmaal vroegen de diverse media alleen Meijer en Huistra om een reactie

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels