Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Anco Jansen: "Alle punten tellen"

Anco Jansen: "Alle punten tellen" 18-08-2012 - Anco Jansen opende vrijdagavond namens De Graafschap de score in Deventer. In het duel met Go Ahead Eagles stuitte de aanvaller eerst tweemaal op doelman Nick Marsman. Driemaal was scheepsrecht. Uiteindelijk werd het ternauwernood 2-2.

"Alle punten tellen"

"Ik denk dat we blij moeten zijn met een punt. Omdat we in de laatste minuut de gelijkmaker maken. In de eerste helft waren wij natuurlijk beter, zij in de tweede helft. Met een puntje kan ik enigszins leven. Alle punten tellen", is Jansen duidelijk.

Goede start

De Graafschap staat met twee wedstrijden op vier punten. Geen slecht begin. "Je wist dat je voor Jupiler League-begrippen een moeilijk begin zou hebben. Tegen Excelsior hebben we het goed gedaan. En van Eagles weet je dat ze in eigen huis sterk zijn."

Trotse vrienden

Anco Jansen legde na een kwartier de 0-1 achter GAE-keeper Marsman. Een Zwollenaar die in Deventer scoort. "Gezonde rivaliteit", benadrukt de doelpuntenmaker. "Mijn vrienden zullen trots op me zijn dat ik heb gescoord, haha. Er zat een lastige stuit in, waardoor het technisch een goed doelpunt was."

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels