Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
Vrij

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Pieter Huistra blikt vooruit: Go Ahead Eagles - De Graafschap

Pieter Huistra blikt vooruit: Go Ahead Eagles - De Graafschap 16-08-2012 - In de Jupiler League staat vrijdag een confrontatie tussen de twee koplopers op het programma. Na afloop van de afsluitende training in aanloop naar Go Ahead Eagles-uit sprak De Graafschap-trainer Pieter Huistra met de media. "We hebben zeker kansen tegen Go Ahead."

Never change a winning team?

"Of ik me kan vinden in de uitspraak 'never change a winning team'? Redelijk. Ik vind dat je die jongens wat vertrouwen moet geven. Het past niet in mijn politiek om iedere week een nieuw team op te stellen. Natuurlijk weeg je altijd dingen af. Spelers kunnen ook weleens een mindere wedstrijd spelen. Daarin moet je een balans vinden, net zoals wanneer je spelers kansen geeft", begon Huistra.

Eerste achttien

Tijdens het partijspel was al enigszins zichtbaar voor welke spelers Huistra vrijdag kiest. Twee spelers keren terug bij de groep. "Tim Vincken is fit genoeg en zit bij de selectie." Huistra liet in het midden of Vincken ook speelt. "Ted van de Pavert keert ook terug. Dat betekent dat Milan Massop en Coen Maertzdorf niet bij de eerste achttien zitten. Evenals Jeroen Drost. We kunnen hem extra laten trainen, omdat we genoeg jongens fit hebben voor zijn positie."

Duel met Go Ahead

En dat is nodig, want De Graafschap heeft het doorgaans niet gemakkelijk in Deventer. "We hebben een aardig beeld van Go Ahead. Ik heb ze in de voorbereiding zien spelen tegen Excelsior en heb ook beelden gezien van hun wedstrijd van afgelopen vrijdag. Het is een degelijk, enthousiast team. Maar we hebben zeker kansen tegen ze."

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels