Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
hersteltraining

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - De Graafschap (update)

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - De Graafschap (update) 16-08-2012 - Na een speelronde kent de Jupiler League op basis van doelsaldo twee koplopers. Dat zijn Go Ahead Eagles en De Graafschap. Aanstaande vrijdag neemt de formatie van Pieter Huistra het op tegen de Eagles, in Deventer. Het duel in de Adelaarshorst begint om 20.00 uur.

17-08-2012: Go Ahead Eagles - De Graafschap (20.00 uur)
De Adelaarshorst, Deventer
Arbiter: Tom van Sichem

Goede competitiestart

De Graafschap kende een goede competitiestart. Excelsior werd met 2-0 verslagen. Het elftal van Huistra sloeg na rust toe via Karim Tarfi (rake vrije trap) en Soufian El Hassnaoui (goede combinatie met Piotr Parzyszek). Het team oogde fit en knokte tot de laatste minuut voor een mooi resultaat. Dat sloeg over op de supporters, waardoor er een mooie wisselwerking ontstond in het stadion.

Overgoor trefzeker

Go Ahead begon de competitie ook goed. Het klopte Almere City FC met 0-2. Xander Houtkoop zorgde voor de 0-1, waarna Sjoerd Overgoor in de tweede helft de score verdubbelde. De voormalig middenvelder van De Graafschap komt vrijdag, mits hij in actie komt, dus een speciaal duel. De 0-2 zege op Almere heeft voor Eagles geleid tot een run op kaarten voor de wedstrijd tegen De Graafschap.

Laatste ontmoetingen

GAE en De Graafschap kwamen elkaar in de voorbereiding op afgelopen seizoen voor het laatst tegen. Destijds wonnen de Doetinchemmers met 0-1 op het hoofdveld van sv Terwolde. Yuri Rose was de enige doelpuntenmaker in dat duel. Tijdens het kampioensjaar in de Jupiler League was Eagles de tegenstander in de kampioenswedstrijd. De Graafschap zegevierde toen ternauwernood met 3-2.

Van Sichem scheidsrechter

Tom van Sichem is aankomende vrijdag de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en De Graafschap. Arie Brink en Coen Droste assisteren de arbiter en Leon Molenkamp is de vierde official.

Update

De Graafschap-trainer Huistra kan aankomende vrijdag weer beschikken over Tim Vincken en Ted van de Pavert. Het duo zit dan ook bij de eerste achttien. Jeroen Drost is nog niet wedstrijdfit. "Maar ook dat gaat steeds beter. Hij zit nog niet bij de selectie. We hebben genoeg jongens en daarom kunnen we hem extra laten trainen", aldus Huistra.

Afwezig:

Jeroen Drost (niet wedstrijdfit

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels