Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Valse start voor Jong De Graafschap in Nijmegen

Valse start voor Jong De Graafschap in Nijmegen 13-08-2012 - Jong De Graafschap is de competitie gestart met een 3-0 nederlaag tegen Jong NEC/FC Oss. De score viel wat hoog uit, gezien het veldspel en de kansenverhouding. Bij Jong De Graafschap speelden onder meer Ties Evers, Ted van de Pavert en Gregor Breinburg mee.

Strafschop leidt 1-0 in

In het duel kwam Jeroen Drost na een uur binnen de lijnen voor Van de Pavert. NEC/FC Oss opende de score halverwege de eerste helft. Na een overtreding binnen het zestienmetergebied legde Kevin Conboy aan: 1-0. Dat was ook de ruststand. Vijf minuten na de pauze verdubbelde Wesley Deenen de score. Hij reageerde attent bij een omschakelmoment en mikte de 2-0 achter Jordy van de Kracht.

Geflatteerd op basis van veldspel

De Graafschap creëerde echter kansen en speelde niet onaardig. NEC/FC Oss was effectiever en bouwde de score in de 65e minuut verder uit. Ditmaal stond de muur niet klaar bij een vrije trap, waardoor Danny van den Meiracker kon scoren (3-0). De score was op basis van het spelbeeld geflatteerd.

Reactie Jan Vreman

"Je begint natuurlijk niet graag met een 3-0 nederlaag aan de competitie. Al helemaal niet omdat je maar zeven wedstrijden de tijd hebt om bij de bovenste vier ploegen te komen. Dan mogen we meedoen met de groep die om de titel speelt.”

Opstelling Jong De Graafschap: Jordy van de Kracht; Ties Evers, Robin Pröpper, Ted van de Pavert (60’ Jeroen Drost), Milan Massop; Kars Vierwind, Niek te Veluwe (60’ Jan Willem Stronks), Gregor Breinburg; Coen Maertzdorf, Piotr Parzyszek en Jermo Wilsterman.

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels