Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Pieter Huistra: 'Wisselwerking in stadion was mooi'

Pieter Huistra: 'Wisselwerking in stadion was mooi' 10-08-2012 - De Graafschap-trainer Pieter Huistra stond met een goed gevoel de aanwezige media te woord op de persconferentie. "Het eerste gevoel voor mij als trainer, hier thuis op De Vijverberg met deze ploeg en de dynamische supporters, is heel goed."

Mooie wisselwerking

"De kop is eraf, zeggen ze dan. De eerste wedstrijd is altijd spannend. Dan zie je hoe het elftal ervoor staat. We hebben een jonge, nieuwe ploeg en wisselende resultaten behaald in de voorbereiding. Het is mooi om te zien dat er een bepaalde dynamiek ontstaat door de twee verschillende sfeervakken. Dat levert een mooie wisselwerking op tussen spelers en publiek", begon Huistra.

Balans in veldspel

"Daar hoort ook een bepaald soort voetbal bij. We willen zo snel mogelijk de bal veroveren, wat vandaag bij vlagen aardig ging. Daarnaast willen we verzorgd voetbal spelen. Daarin moet je ook weer de balans vinden met bijvoorbeeld diepteballen. Op die manier proberen we de tegenstander uit elkaar te spelen. Daar heb ik vandaag leuke dingen van gezien, maar we kunnen zeker nog gevaarlijker worden."

Goed eerste gevoel

"Waar ik erg positief over ben is het fysieke gedeelte van de ploeg. Het is bemoedigend om te zien dat we tot het einde druk kunnen zetten. Excelsior wist zich daar af en toe onderuit te spelen. Dat doen weinig ploegen hen na. Je kunt zien dat Excelsior een goed voetballende ploeg is. Het eerste gevoel voor mij als trainer, hier thuis op De Vijverberg met deze ploeg en de dynamische supporters, is heel goed."

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels