Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
Vrij

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Voetballiefhebbers via Schoenenreus naar de Jupiler League

09-08-2012 - De Jupiler League gaat een samenwerking aan met schoenenketen Schoenenreus. Hierdoor krijgen klanten van Schoenenreus de gelegenheid om gratis een wedstrijd te bezoeken in de Jupiler League. Op deze manier maakt men kennis met het spectaculaire voetbal dat in de Jupiler League gespeeld wordt.

Door middel van de actie met Schoenenreus wordt aan voetballiefhebbers de mogelijkheid geboden om gratis een wedstrijd te bezoeken. Bij besteding van €25,- krijgen klanten bij Schoenenreus gratis toegang tot een wedstrijd naar keuze in de Jupiler League. In totaal worden er ruim 200.000 kaarten weggegeven.

De samenwerking met de Jupiler League is voor Schoenenreus een logische keuze gezien het familiaire en sportieve karakter van beide partijen. Daarnaast heeft Schoenenreus recent haar sportcollectie uitgebreid met meer sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires van diverse bekende merken.

Met 18 zeer toegankelijke stadions is de Jupiler League de op één na grootste sportcompetitie van Nederland. En met ruim 1,2 miljoen bezoekers in de stadions per seizoen heeft de Jupiler League een enorme impact op landelijk, regionaal en lokaal niveau. De Jupiler League kenmerkt zich vooral vanwege de vele doelpunten, de ambitieuze talenten en het leuke aanvallende voetbal. Op vrijdag 10 augustus gaat het nieuwe Jupiler League seizoen van start. 

De actie loopt van 13 augustus tot en met 2 september 2012 bij Schoenenreus. Kijk voor meer informatie, de deelnemende 18 voetbalclubs en/of de actievoorwaarden op www.jupilerleague.nl/schoenenreus.

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels