Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 14 april
VRIJ

Dinsdag 15 april
10:30 uur Training (Kracht)

Woensdag 16 april
11:00 uur Training (SVDW)

Donderdag 17 april
10:30 uur Training (SVDW)

Vrijdag 18 april
20:00 uur De Graafschap - Sparta Rotterdam (Stadion De Vijberberg)

Zaterdag 19 april
10:30 uur Training (SVDW)

Zondag 20 april
10:30 uur Training (SVDW)

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap begrijpt teleurstelling supporters inzake bier op tribune

De Graafschap begrijpt teleurstelling supporters inzake bier op tribune 09-08-2012 - Bezoekers van een wedstrijd bij De Graafschap mogen al vele jaren geen bier drinken op de tribune. Dat is een besluit van de gemeente Doetinchem en wordt al die jaren gerespecteerd door De Graafschap. Ieder seizoen gaat De Graafschap de discussie met de gemeente Doetinchem aan inzake het nuttigen van bier op de tribune.

 De Graafschap vindt dat haar supporters een biertje moeten kunnen drinken tijdens het kijken naar de wedstrijd. Ook voor aankomend seizoen heeft De Graafschap geprobeerd om de gemeente Doetinchem anders te doen besluiten.

Algemeen directeur Henk Bloemers had goede hoop dat er bij wijze van proef bier op de tribunes genuttigd zou mogen worden. Dat is tijdens een onderhoud met enkele betrokken supporters ook genoemd.

Echter, de gemeente Doetinchem heeft De Graafschap laten weten dat het nuttigen van bier op de tribunes ten strengste verboden is. Dit om openbare orde niet te verstoren. Dit staat ook in het alcoholmatigingsbeleid van de gemeente.
"Het is en blijft een teleurstelling waarom het bijna overal kan, behalve hier. Naast dat het vervelend is voor onze aanhang, kost het De Graafschap ook nog eens flink wat inkomsten. Maar we leven op goede voet met de gemeente en moeten dit besluit respecteren", aldus Henk Bloemers.


 

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.