Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 21 juli
Vrij

Dinsdag 22 juli
10.30 uur Training bij Westendorp
14.30 uur Krachttraining

Woensdag 23 juli
10.30 uur Training bij Westendorp

Donderdag 24 juli
10.30 uur Training bij Westendorp
13.30 uur Fotodag selectie en beloften De Graafschap

Vrijdag 25 juli
10.30 uur Training bij Westendorp

Zaterdag 26 juli
19.00 uur Heracles Almelo - De Graafschap

Zondag 27 juli
10.30 uur Training bij Westendorp

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Hoofdklasser Deurne te sterk voor Jong De Graafschap

Hoofdklasser Deurne te sterk voor Jong De Graafschap 07-08-2012 - Jong De Graafschap heeft een week voor de start van de competitie een nederlaag geleden op bezoek bij Hoofdklasser SV Deurne: 4-1. Coen Maertzdorf scoorde het enige doelpunt van De Graafschap. Het was de 1-2, vlak voor de rust.

Deurne speelde een goede wedstrijd en profiteerde van een bij vlagen onzorgvuldig De Graafschap. De thuisploeg speelde vanuit een hechte formatie. Het beloftenelftal van De Graafschap had moeite om een bres te slaan in de defensie van Deurne en maakte verkeerde keuzes.

Dat kwam de manschappen van Jan Vreman duur te staan. Nog voor rust had Deurne al een 2-0 voorsprong bemachtigd. Vlak voor de verplichte onderbreking tikte Maertzdorf een voorzet van Nelson Vieira over de vijandelijke keeper voor de 1-2. Dat was ook de ruststand. Deurne liep in de tweede helft uit naar 4-1.

Reactie Jan Vreman

"We hielden bij de tegendoelpunten te weinig over om achterin te kunnen corrigeren. Deurne deed dat gewoon heel goed. Zij profiteerden goed van onze foute keuzes. Aan de bal waren we niet goed genoeg."

Opstelling Jong De Graafschap: Jordy van de Kracht; Jermo Wilsterman (60' Lennart Oukes), Jorn de Reus, Milan Massop, Erik Middelhof (60' Ted van de Pavert); Kars Vierwind, Niek te Veluwe, Jan Willem Stronks; Nelson Vieira (60' Haris Memic), Coen Maertzdorf en Shant Bedrosian (60' Belend Shekho).

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels