Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
hersteltraining

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Jupiler League samenvattingen op zaterdag 18.00 uur op RTL 7

07-08-2012 - Vrijdag 10 augustus gaat het Jupiler League seizoen 2012-2013 van start. Waar de samenvattingen afgelopen seizoen op vrijdagavond op RTL 7 uitgezonden werden, zijn deze komend seizoen wekelijks op de zaterdagmiddag om 18.00 uur te zien.

Patrick Brand (Directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED),: "Met het uitzenden van de samenvattingen van de Jupiler League op zaterdagmiddag beogen wij als divisie een breder publiek aan te spreken dan tot dusverre op de vrijdagavond. Op zaterdagmiddag hopen wij met name meer jongere voetbalfans met het Jupiler League samenvattingen programma te bereiken."

Marco Louwerens (Zenderdirecteur RTL 7): "De Jupiler League staat dicht bij de mensen in de regio en is een springplank voor nieuw talent. Met deze competitie blijft RTL 7 als tweede voetbalzender van Nederland een mooi en veelzijdig voetbalpakket houden. Met de verschuiving van het uitzendtijdstip kunnen wij onze kijkers niet alleen doordeweeks maar ook op zaterdag voetbal bieden."

Evenals afgelopen seizoen wordt ook komend seizoen gewoon weer elke vrijdag- en maandagavond een wedstrijd uit de Jupiler League LIVE uitgezonden op Eredivisie Live. Buiten de live wedstrijden op Eredivisie Live heeft de CED tezamen met haar partner Infostradasports inmiddels ook vrijwel alle gesprekken met de publieke regionale omroepen afgerond aangaande het uitzenden van samenvattingen uit de Jupiler League in de diverse regio's.

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels