Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 14 april
VRIJ

Dinsdag 15 april
10:30 uur Training (Kracht)

Woensdag 16 april
11:00 uur Training (SVDW)

Donderdag 17 april
10:30 uur Training (SVDW)

Vrijdag 18 april
20:00 uur De Graafschap - Sparta Rotterdam (Stadion De Vijberberg)

Zaterdag 19 april
10:30 uur Training (SVDW)

Zondag 20 april
10:30 uur Training (SVDW)

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Soufian El Hassnaoui: 'Wil graag naar de Spelen'

Soufian El Hassnaoui: 'Wil graag naar de Spelen' 11-07-2012 - Soufian El Hassnaoui meldt zich donderdag bij de Olympische ploeg van Marokko. De aanvaller van De Graafschap neemt het met zijn land in de groepsfase op tegen Honduras, Japan en Spanje. Hij is zeker tot 1 augustus niet inzetbaar voor De Graafschap. 'Maar dit is natuurlijk een mooie kans.'

"Als je mag deelnemen aan zo'n topevenement twijfel je niet. Het is een mooie ervaring voor mij. Ik wist al een tijdje dat ik werd geselecteerd. Maar dat mocht ik nog niet naar buiten brengen", zegt El Hassnaoui. Door zijn deelname mist hij een gedeelte van de voorbereiding. "De Graafschap wist dat ik graag naar de Spelen wil."

Heeft Marokko kans om de groepsfase te overleven? "We zitten in een poule met Spanje. Nou, ik hoef niemand te vertellen dat die jongens kunnen voetballen. Dat wordt een lastige wedstrijd. Verder kan Japan aardig voetballen, ik weet niet wat ik van Honduras moet verwachten."

"Wij hebben een sterke selectie, al zijn er twee goede spelers afgevallen. Eén speler mag niet deelnemen en de ander heeft een blessure. Het is de vraag of onze sterke selectie er ook als een team zal staan. Maar daar heb ik vertrouwen in", besluit El Hassnaoui.

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.