Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
hersteltraining

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap verslaat ook Ruurlo met ruime cijfers

De Graafschap verslaat ook Ruurlo met ruime cijfers 07-07-2012 - De Graafschap heeft ook de derde oefenwedstrijd met ruime cijfers gewonnen. De ploeg van Pieter Huistra klopte v.v. Ruurlo met 0-7. Anco Jansen scoorde twee goals. Ook Piotr Parzyszek tekende voor twee treffers.

Strafschop breekt ban

In de eerste helft duurde het een tijdje voordat er werd gescoord. De bezetting voor het doel was niet optimaal in de eerste fase van de wedstrijd. Desondanks creëerde De Graafschap kansen om de score te openen. De 0-1 viel halverwege de eerste helft via A. Jansen. Hij verzilverde een door hem zelf versierde strafschop feilloos.

Goede doelpunten

Vijf minuten later speelde A. Jansen zijn ploeggenoot Gregor Breinburg vrij met een overstapje. Het vervolg van Breinburg klopte, waardoor Nenad Sreckovic de 0-2 kon aantekenen. Twee minuten later legde Breinburg vanuit de tweede lijn zelf aan voor de 0-3. Dat gebeurde na goed voorbereidend werk van proefspeler Vlatko Lazic en Santy Hulst.

Ruurlo 2704

Wonderdoelpunt Anco Jansen

De mooiste treffer voor rust kwam op naam van A. Jansen. De spits legde de bal vanaf de punt van de zestien in de verre hoek voor de 0-4. In de tweede helft speelde, evenals in vorige wedstrijden, een volledig gewijzigd elftal. Het tweede bedrijf begon met een schot op de lat van Jan Willem Stronks, gevolgd door een schot op de paal van Caner Cavlan.

Nog meer prachtige goals

Geruime tijd leek de 0-5 er niet in te zitten, totdat Milan Massop in de tachtigste minuut Niek te Veluwe met een diagonale pass bereikte. Te Veluwe nam fraai aan en gaf de bal op een presenteerblaadje aan Parzyszek (0-5). Drie minuten later ging Cavlan de combinatie aan met Parzyszek, waarna hij met een snoeihard schot voor de 0-6 zorgde. Als slotakkoord stiftte Parzyszek op sublieme wijze de 0-7 over de doelwachter. Bijna werd de score van vorig jaar geëvenaard, ware het niet dat Kars Vierwind in de laatste minuut de paal raakte.

Ruurlo 3158

Reactie Pieter Huistra

“Ik moet zeggen dat ik blij ben dat we wat zwaardere tegenstanders treffen in de komende weken. In dit soort duels kan je dingen instuderen en moet je 45 minuten tekeer gaan. Ik vond dat we te weinig hebben gescoord, al heb ik leuke dingen gezien voor rust. Over de tweede helft ben ik ook redelijk tevreden. Ze hebben wel hun onderlinge duel van het elftal dat de eerste helft speelde verloren. Over het algemeen ben ik te spreken over de bereidheid en het enthousiasme van de jongens.”

Opstelling De Graafschap eerste helft: Joost Terol;Robin Pröpper, Timothy van der Meulen, Ted van de Pavert, Vlatko Lazic; Santy Hulst, Frank van Kouwen, Gregor Breinburg; Tim Vincken, Anco Jansen en Nenad Sreckovic.

Opstelling De Graafschap tweede helft: Jordy van de Kracht; Jermo Wilsterman, Rogier Meijer, Milan Massop, Erik Middelhof; Niek te Veluwe, Jan Willem Stronks, Kars Vierwind; Caner Cavlan, Piotr Parzyszek en Coen Maertzdorf.

Doelpuntenmakers: 0-1 Anco Jansen (str.), 0-2 Nenad Sreckovic, 0-3 Gregor Breinburg, 0-4 Anco Jansen, 0-5 Piotr Parzyszek, 0-6 Caner Cavlan, 0-7 Piotr Parzyszek

Ruurlo 2997

Ruurlo 2598

Ruurlo 2623

Ruurlo 2722

Ruurlo 3151

Ruurlo 3216

Ruurlo 2454

Ruurlo 2822

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels