Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 28-7
Vrij

Dinsdag 29-7
10.30 krachttraining
14.30 veldtraining Westendorp

Woensdag 30-7
10.30 trainen Westendorp

Donderdag 31-7
10.30 trainen Westendorp

Vrijdag 1-8
10.30 trainen Westendorp

Zaterdag 2-8
17.00 De Graafschap - Konyaspor (Tur) vv Doetinchem

Zondag 3-8
hersteltraining

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Burgervader Kaiser luncht met selectie De Graafschap

Burgervader Kaiser luncht met selectie De Graafschap 06-07-2012 - De Burgemeester van Doetinchem, Herman Kaiser, heeft vrijdagmiddag met de selectie en de staf van De Graafschap genoten van een lunch. Tijdens de korte toespraak liet Herman Kaiser horen dat hij niet alleen hij een supporter van De Graafschap is, maar dat de hele regio iets met de club uit Doetinchem heeft."Waar ik kom, word ik geconfronteerd met verhalen over De Graafschap, deze club is echt van de mensen uit de regio en ver daarbuiten".

Herman Kaiser hield een mooi betoog over teambuilding, maakte kennis met de nieuwe spelers in de selectie en sprak zijn vertrouwen uit in het aankomende seizoen.

Eerder in de week had de Burgervader reeds twee seizoenkaarten van de Roodbergentribune voor prive-doeleinden gekocht. "Ik wil samen de met de echte supporters de wedstrijden genieten, dat hoeft van mij niet altijd op de plek waar de bestuurders en de ondernemers zitten", aldus Herman Kaiser.

 

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels