Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap versterkt zich met Tim Vincken

De Graafschap versterkt zich met Tim Vincken 03-07-2012 - De Graafschap heeft zich versterkt met Tim Vincken. De flankaanvaller komt over van Excelsior. Vincken ondertekent een contract voor twee seizoenen bij De Graafschap en is dinsdag tijdens het trainingskamp in Garderen gepresenteerd aan de pers.

Technisch manager Roland Vroomans opende het persmoment. “We zijn blij dat Tim hier zit. We krijgen de selectie langzaam op niveau”, zei de manager, waarna hij trainer Pieter Huistra aan het woord liet. “Het begint in elkaar te vallen. We waren specifiek op zoek naar een jongen met snelheid, voor de zijkanten. Daarbij dacht ik direct aan Tim. Hier zit dus een erg tevreden trainer.”

Huistra verwacht dat Vincken een extra dimensie geeft aan het elftal. Vincken: “Twee weken geleden heeft De Graafschap contact opgenomen. Ik was gelijk positief. De Graafschap is een mooie club met een achterban die zich kan identificeren met de club. Ik heb gesproken met Huistra en Vroomans en het werd me duidelijk dat er veel ambitie is.”

Tim Vincken

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels