Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap begint met zevenklapper aan voorbereiding

De Graafschap begint met zevenklapper aan voorbereiding 30-06-2012 - De Graafschap is de voorbereiding gestart met een 0-7 overwinning op het streekelftal van Kilder. Onder prachtige omstandigheden en het toeziend oog van ongeveer 1.000 toeschouwers scoorde Piotr Parzyszek in de tweede helft een hattrick. De ruststand was 3-0, mede door twee goals van Anco Jansen. Tijdens de rust wisselde de kersverse oefenmeester Pieter Huistra zijn volledige elftal.

In de eerste helft liet A. Jansen sowieso een prima indruk achter. Als spits scoorde hij in de elfde minuut de openingstreffer op aangeven van Nenad Sreckovic (0-1). Nog geen minuut later waren de rollen omgedraaid. A. Jansen maakte een fraaie actie, waarna hij Gregor Breinburg bereikte. Die kreeg een hak tegen de bal, maar het beslissende tikje werd door Sreckovic gegeven.

De Graafschap kreeg nadien kansen. Tegelijkertijd was de equipe van trainer Huistra ietwat slordig in balbezit. In de dertigste minuut bepaalde A. Jansen na een prima pass van Breinburg de ruststand op 0-3. Huistra liet in de tweede helft een geheel ander elftal spelen. Daartoe behoorden onder meer Caner Cavlan en Parzyszek. Eerstgenoemde loste een schot, dat door de keeper van de tegenpartij werd gelost en vervolgens door Parzyszek tegen de touwen werd geschoten: 0-4.

Het duurde geruime tijd voordat ook de 0-5 in het mandje lag. Een kwartier voor tijd reageerde Cavlan attent op een voorzet van Jochem Jansen: 0-5. Cavlan gaf negen minuten voor tijd zelf de assist bij de 0-6 van Parzyszek (kopbal). In de laatste minuut van de wedstrijd completeerde Parzyszek zijn hattrick dankzij goed voorbereidend werk van J. Jansen (0-7).

Reactie Huistra

Na afloop reageerde keuzeheer Huistra op de wedstrijd: "Ik ben tevreden over het enthousiasme van de spelers. Af en toe was het nog wel wat druistig. De opdracht was om de bal zo snel mogelijk te veroveren, zelf te voetballen en via voorzetten gevaarlijk te worden. Soms ging dat beter dan op andere momenten. Natuurlijk wilde ik ook de jongens wat leren kennen. De A- en B-kern zijn vrij duidelijk. Van de B-kern die ik in mijn hoofd heb, vind ik dat één of twee spelers wel richting de A-kern kruipen.  Ik moet overigens de organisatie van Kilder een compliment maken. Het veld lag er prima bij."

Opstelling De Graafschap eerste helft: Joost Terol; Ties Evers, Robin Pröpper, Ted van de Pavert, Milan Massop; Rogier Meijer, Esmat Shanwary, Gregor Breinburg; Nelson Vieira Tavares da Veiga, Anco Jansen en Nenad Sreckovic.

Opstelling De Graafschap tweede helft: Jordy van de Kracht; Jochem Jansen, Timothy van der Meulen, Frank van Kouwen, Jermo Wilsterman; Niek te Veluwe, Santy Hulst, Kars Vierwind; Coen Maertzdorf, Piotr Parzyszek en Caner Cavlan.

Doelpuntenmakers: 0-1 Anco Jansen, 0-2 Nenad Sreckovic, 0-3 Anco Jansen, 0-4 Piotr Parzyszek, 0-5 Caner Cavlan, 0-6 Piotr Parzyszek, 0-7 Piotr Parzyszek

Caner Cavlan

Frank van Kouwen

Goal Sreckovic

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels