Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Ma 25-8
De Graafschap - RKC Waalwijk 20.00

Di 26-8
10.30 trainen

Woe 27-8
vrij

Do 28-8
14.30 trainen

Vrij 29-8
10.30 trainen

Za 30-8
FC Oss - De Graafschap 16.30

Zo 31-8
10.30 trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap contracteert jeugdkeeper Hidde Jurjus

De Graafschap contracteert jeugdkeeper Hidde Jurjus 09-02-2012 - Op je 18e verjaardag een contract tekenen bij De Graafschap, dat overkwam Hidde Jurjus uit Lichtenvoorde. De jeugdkeeper tekende donderdag 9 februari een contract voor vijf seizoenen. Jurjus is op 9-jarige leeftijd overgekomen van Longa '30. Het keeperstalent maakt nu zijn speelminuten in de A1 en traint zo nu en dan mee met de selectie.

"Het plaatje van Hidde pas perfect in ons beleidsplan. We willen graag jonge spelers uit de regio zelf opleiden. Het feit dat wij Hidde nu belonen met een 5-jarig contract, geeft aan dat we potentie in hem zien. Hidde moet in de toekomst kunnen doorgroeien naar de eerste selectie. Onze keeperstrainer bij de jeugd, Edwin Susebeek, heeft het jaren geleden dus prima ingeschat"; aldus Andries Ulderink.

Edwin Susebeek zelf is ook content dat de geinvesteerde trainingsarbeid wordt beloond met een mooi contract. "Hidde is een jongen die we al vroeg in de gaten kregen bij Longa '30. We hebbend de afgelopen jaren goed met elkaar samengewerkt. Volgens een vaststaand plan hebben we Hidde bij De Graafschap en de Gelderse Keepersschool naar het huidige niveau gebracht. Dat Hidde nu al die stap maakt geeft een stuk voldoening, maar heeft hij voor grootste deel ook aan zichzelf te danken."

 

 

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.
Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels