Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 21 april
14.30 FC Eindhoven - De Graafschap

Dinsdag 22 april
10.30 trainen (SVDW)

Woensdag 23 april
vrij

Donderdag 24 april
10.30 trainen

Vrijdag 25 april
20.00 De Graafschap - Jong Ajax

Zaterdag 26 april
10.30 trainen

Zondag 27 april
10.30 trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

De Graafschap en Darije Kalezic na dit seizoen uit elkaar

De Graafschap en Darije Kalezic na dit seizoen uit elkaar 08-02-2011 - De Raad van Commissarissen en de directie van Betaald Voetbal De Graafschap B.V. hebben, na uitvoerig overleg, besloten het op 30-06-2011 aflopende contract van hoofdtrainer Darije Kalezic niet te verlengen.

Kalezic is zeven jaar in dienst van De Graafschap. Eerst twee seizoenen als speler, daarna als assistent-trainer en de laatste tweeënhalf jaar als hoofdtrainer.

"Wij zijn Darije Kalezic zeer dankbaar voor de bijdrage die hij, mede door zijn werkwijze en de daarbij behaalde prestaties, heeft geleverd aan de verdere  ontwikkeling van de club", zegt directeur voetbalzaken Leen Looijen. "Waar zie je nog dat iemand zeven jaar in dienst is bij een club en met opgeheven hoofd en met veel respect door de voordeur kan vertrekken. We willen de periode dat trainers hier via de achterdeur het stadion verlaten doorbreken, dan kun je beter stoppen op een hoogtepunt."

De Graafschap legt de laatste hand aan een strategisch plan voor de komende jaren. Daarin wordt zorgvuldig een profielschets samengesteld voor een nieuw te contracteren trainer.

"De Graafschap moet nu een bepaalde periode overbruggen op weg naar het nieuw te bouwen stadion. We gaan eens rustig rondkijken naar een nieuwe trainer. Er circuleren allerlei geruchten in de media, maar daar zijn wij nog helemaal niet mee bezig".

Aanstaande zondag speelt De Graafschap om 16.30 uur tegen FC Groningen. "Het is nu weer zaak dat we rustig kunnen werken naar deze belangrijke wedstrijd. Ook Darije heeft aangegeven zich helemaal op deze competitietreffer te focussen", aldus Looijen. "Met de onvoorwaardelijk steun van ons trouwe publiek, moeten wij zorgen voor een continuering van het eredivisieschap."

Terug naar de vorige pagina

Je kunt niet (meer) reageren op dit artikel.