Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 14 april
VRIJ

Dinsdag 15 april
10:30 uur Training (Kracht)

Woensdag 16 april
11:00 uur Training (SVDW)

Donderdag 17 april
10:30 uur Training (SVDW)

Vrijdag 18 april
20:00 uur De Graafschap - Sparta Rotterdam (Stadion De Vijberberg)

Zaterdag 19 april
10:30 uur Training (SVDW)

Zondag 20 april
10:30 uur Training (SVDW)

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Pasfotoregistratie uitwedstrijd

Voor het bezoeken van sommige uitwedstrijden in de Eerste Divisie dien je je, conform de richtlijnen van de KNVB, appart te registreren met een pasfoto.

Een pasfotoregistratie maakt je (Seizoen) ClubCard persoonsgebonden bij uitwedstrijden in de B en C categorie. Het is alleen mogelijk een pasfotoregistratie aan te vragen indien de Seizoen ClubCard op je eigen naam staat. Het is  dus niet mogelijk je te registreren op Seizoen ClubCards  welke bijvoorbeeld op een bedrijfsnaam staan.

Een registratie moet uiterlijk 10 werkdagen voor een wedstrijd binnen zijn. Alleen volledig ingevulde aanvragen met ingevuld relatienummer, kleurenpasfoto en een kopie legitimatiebewijs worden in behandeling genomen. De pasfotoregistratie zal worden geactiveerd op uw huidige De Graafschap (Seizoen) ClubCard, u ontvangt dus geen nieuwe pas.

Het scannen van de Seizoen- of ClubCard vindt, afhankelijk van de gemaakte afspraken, over het algemeen bij het uitvak van de te bezoeken club plaats middels een scanapparaat, waarna de beeltenis van de foto op het beeldscherm verschijnt.
Bij uitwedstrijden is de Seizoen- of ClubCard niet overdraagbaar maar persoonsgebonden.

 

Terug naar de vorige pagina