Uitkaartregistratie

Voor het bezoeken van de meeste uitwedstrijden in de Eredivisie dien je je, conform de richtlijnen van de KNVB, apart te registreren met een pasfoto.

Een pasfotoregistratie maakt je (Seizoen) ClubCard persoonsgebonden (dus niet overdraagbaar aan andere supporters) bij uitwedstrijden in de B en C categorie. Het is alleen mogelijk een pasfotoregistratie aan te vragen indien de Seizoen ClubCard op je eigen naam staat. Het is dus niet mogelijk je te registreren op Seizoen ClubCards welke bijvoorbeeld op een bedrijfsnaam staan.

Een registratie moet uiterlijk 10 werkdagen voor een wedstrijd binnen zijn. Alleen volledig ingevulde aanvragen met ingevuld relatienummer, kleurenpasfoto en een kopie legitimatiebewijs worden in behandeling genomen. De pasfotoregistratie zal worden geactiveerd op uw huidige De Graafschap (Seizoen) ClubCard, u ontvangt dus geen nieuwe pas.

Het scannen van de Seizoen- of ClubCard vindt, afhankelijk van de gemaakte afspraken, over het algemeen bij het uitvak van de te bezoeken club plaats middels een scanapparaat, waarna de beeltenis van de foto op het beeldscherm verschijnt.

Volgende wedstrijd

-

vrijdag 28 oktober 2016, 20:00 uur
Sportpark De Heikant, Groesbeek

Bestel kaarten
De Graafschap gaat met 400 Superboeren voor derbyzege