Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 21 april
14.30 FC Eindhoven - De Graafschap

Dinsdag 22 april
10.30 trainen (SVDW)

Woensdag 23 april
vrij

Donderdag 24 april
10.30 trainen

Vrijdag 25 april
20.00 De Graafschap - Jong Ajax

Zaterdag 26 april
10.30 trainen

Zondag 27 april
10.30 trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Pasfotoregistratie uitwedstrijd

Voor het bezoeken van sommige uitwedstrijden in de Eerste Divisie dien je je, conform de richtlijnen van de KNVB, appart te registreren met een pasfoto.

Een pasfotoregistratie maakt je (Seizoen) ClubCard persoonsgebonden bij uitwedstrijden in de B en C categorie. Het is alleen mogelijk een pasfotoregistratie aan te vragen indien de Seizoen ClubCard op je eigen naam staat. Het is  dus niet mogelijk je te registreren op Seizoen ClubCards  welke bijvoorbeeld op een bedrijfsnaam staan.

Een registratie moet uiterlijk 10 werkdagen voor een wedstrijd binnen zijn. Alleen volledig ingevulde aanvragen met ingevuld relatienummer, kleurenpasfoto en een kopie legitimatiebewijs worden in behandeling genomen. De pasfotoregistratie zal worden geactiveerd op uw huidige De Graafschap (Seizoen) ClubCard, u ontvangt dus geen nieuwe pas.

Het scannen van de Seizoen- of ClubCard vindt, afhankelijk van de gemaakte afspraken, over het algemeen bij het uitvak van de te bezoeken club plaats middels een scanapparaat, waarna de beeltenis van de foto op het beeldscherm verschijnt.
Bij uitwedstrijden is de Seizoen- of ClubCard niet overdraagbaar maar persoonsgebonden.

 

Terug naar de vorige pagina