Uitkaartregistratie

Voor het bezoeken van uitwedstrijden in de Eredivisie dien je je, conform de richtlijnen van de KNVB, apart te registreren met een pasfoto.

Een pasfotoregistratie maakt je (Seizoen) ClubCard persoonsgebonden bij uitwedstrijden in alle categorieen. Het is alleen mogelijk een pasfotoregistratie aan te vragen indien de Seizoen ClubCard op je eigen naam staat. Het is dus niet mogelijk je te registreren op Seizoen ClubCards welke bijvoorbeeld op een bedrijfsnaam staan.

Een registratie moet uiterlijk 10 werkdagen voor een wedstrijd binnen zijn. Alleen volledig ingevulde aanvragen met ingevuld relatienummer, kleurenpasfoto en een kopie legitimatiebewijs worden in behandeling genomen. De pasfotoregistratie zal worden geactiveerd op uw huidige De Graafschap (Seizoen) ClubCard, u ontvangt dus geen nieuwe pas.

Het scannen van de Seizoen- of ClubCard vindt, afhankelijk van de gemaakte afspraken, over het algemeen bij het uitvak van de te bezoeken club plaats middels een scanapparaat, waarna de beeltenis van de foto op het beeldscherm verschijnt.
Bij uitwedstrijden is de Seizoen- of ClubCard niet overdraagbaar maar persoonsgebonden.

Volgende wedstrijd

-

zondag 18 oktober 2015, 14:30 uur
Kyocera Stadion, The Hague

Bestel kaarten
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving trainen onze spelers een lange sessie in de ochtend. Eerste spelers startten 10.00 bij SVDW. Volg ons