Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 14 april
VRIJ

Dinsdag 15 april
10:30 uur Training (Kracht)

Woensdag 16 april
11:00 uur Training (SVDW)

Donderdag 17 april
10:30 uur Training (SVDW)

Vrijdag 18 april
20:00 uur De Graafschap - Sparta Rotterdam (Stadion De Vijberberg)

Zaterdag 19 april
10:30 uur Training (SVDW)

Zondag 20 april
10:30 uur Training (SVDW)

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Column

 • Nieuwjaarsspeech Henk Zweers

  13-01-2014 - Nieuwjaarsspeech Henk Zweers

  Aan het begin van het jaar 2014 sta ik hier met een dubbel gevoel. We hebben elkaar zojuist een gelukkig nieuw jaar gewenst en daarmee het oude jaar achter ons gelaten. Op een avond als deze is het gebruikelijk eerst nog even achterom te kijken naar het oude jaar en dat was in het algemeen voor De Graafschap geen vrolijk jaar.

 • Column Henk Zweers

  24-10-2013 - Column Henk Zweers

  Er is de laatste week nogal wat te doen over de financiële situatie bij De Graafschap. Het lijkt mij goed hierover wat meer achtergrond informatie te geven. U heeft daar als supporter en sponsor van De Graafschap recht op. Dat is ook de reden dat De Graafschap de afgelopen jaren als één van de weinige betaald voetbal organisaties de jaarrekeningen op de site openbaar heeft gemaakt. Maar door een nieuwskop als “Alarmfase 1 op De Vijverberg”, begrijp ik als geen ander dat u nogmaals wilt weten hoe de financiële situatie bij uw club is.

 • 02-09-2013 - Toelichting op structuur Betaald Voetbal De Graafschap

  De afgelopen dagen waren er wat misverstanden inzake de rol die Dick Chargois op vrijwillige basis gaat vervullen bij De Graafschap. Dick gaat het dagelijks bestuur (niet de RvC) ondersteunen en probeert Henk Bloemers wat te ontlasten. Zodat Henk meer tijd kan vrijmaken voor commerciële activiteiten. Om e.e.a. te verduidelijken hebben wij nogmaals de structuur van De Graafschap in kaart gebracht.

 • Waarom Voorzitter?

  28-06-2013 - Waarom Voorzitter?

  Mijn vrouw vroeg mij waarom ben je nu toch ingegaan op het verzoek voorzitter te worden. Ik kan me voorstellen dat als zij die vraag stelt er ook anderen met een blauwwit hart die vraag stellen.

 • Nieuwe seizoen moet sprankelender

  11-06-2013 - Nieuwe seizoen moet sprankelender

  Het seizoen 2012-2013 is nog maar net ten einde of het nieuwe seizoen staat al weer voor de deur. De competitiewedstrijden gaan van start in het weekend van 2 augustus 2013. Zoals elk jaar start De Graafschap ruim zes weken voor aanvang van de competitie met de voorbereiding. Hierbij zijn de oefenwedstrijden in de regio niet weg te denken. Wij hopen u in de voorbereiding al ergens te mogen begroeten. Ook de Open Dag op 21 juli is een geschikt moment om weer bij te praten.