Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Column

 • Jan Vreman "Herkenbaar voetbal en investeren in doorgroeien en ontwikkeling"

  28-05-2014 - Jan Vreman "Herkenbaar voetbal en investeren in doorgroeien en ontwikkeling"

  Gelukkig hebben we de laatste periode van het seizoen goed kunnen afsluiten. Natuurlijk hadden wij graag de finale gespeeld en waren we daarna gepromoveerd. Maar de realiteit is anders. We kunnen wel zeggen dat de spelers er alles aan gedaan hebben. Er zat weer veerkracht en plezier in de ploeg. De wil om te winnen was er. Het deed ons erg goed dat dit zich vertaalde naar onze supporters. Er was weer ouderwetse steun en sfeer te bespeuren. Deze ingeslagen weg willen we graag doorzetten.

 • Nieuwjaarsspeech Henk Zweers

  13-01-2014 - Nieuwjaarsspeech Henk Zweers

  Aan het begin van het jaar 2014 sta ik hier met een dubbel gevoel. We hebben elkaar zojuist een gelukkig nieuw jaar gewenst en daarmee het oude jaar achter ons gelaten. Op een avond als deze is het gebruikelijk eerst nog even achterom te kijken naar het oude jaar en dat was in het algemeen voor De Graafschap geen vrolijk jaar.

 • Column Henk Zweers

  24-10-2013 - Column Henk Zweers

  Er is de laatste week nogal wat te doen over de financiële situatie bij De Graafschap. Het lijkt mij goed hierover wat meer achtergrond informatie te geven. U heeft daar als supporter en sponsor van De Graafschap recht op. Dat is ook de reden dat De Graafschap de afgelopen jaren als één van de weinige betaald voetbal organisaties de jaarrekeningen op de site openbaar heeft gemaakt. Maar door een nieuwskop als “Alarmfase 1 op De Vijverberg”, begrijp ik als geen ander dat u nogmaals wilt weten hoe de financiële situatie bij uw club is.

 • 02-09-2013 - Toelichting op structuur Betaald Voetbal De Graafschap

  De afgelopen dagen waren er wat misverstanden inzake de rol die Dick Chargois op vrijwillige basis gaat vervullen bij De Graafschap. Dick gaat het dagelijks bestuur (niet de RvC) ondersteunen en probeert Henk Bloemers wat te ontlasten. Zodat Henk meer tijd kan vrijmaken voor commerciële activiteiten. Om e.e.a. te verduidelijken hebben wij nogmaals de structuur van De Graafschap in kaart gebracht.

 • Waarom Voorzitter?

  28-06-2013 - Waarom Voorzitter?

  Mijn vrouw vroeg mij waarom ben je nu toch ingegaan op het verzoek voorzitter te worden. Ik kan me voorstellen dat als zij die vraag stelt er ook anderen met een blauwwit hart die vraag stellen.

Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels