Naar de inhoud
Scheidsrechter die met kinderen het veld op komt lopen.
Zoeken

Maandag 18-8
Vrij

Dinsdag 19-8
10.30 intern
14.00 Trainen SVDW

Woe 20-8
10.30 Trainen SVDW

Donderdag 21-8
10.30 Trainen SVDW

Vrijdag 22-8
20.00 VVV - De Graafschap

Zaterdag 21-8
10.30 Trainen

Zondag 22-8
10.30 Trainen

Bekijk alle weekschema's

Vink de items aan die je in je RSS feed wilt zien.

Stadion De Vijverberg; gevreesd en bejubeld

Stadion De Vijverberg; gevreesd en bejubeld

Gevreesd bij menig gerenommeerd tegenstander, bejubeld om haar sfeer en gezelligheid. Stadion De Vijverberg bakermat van Betaald Voetbal De Graafschap B.V., is al 54 jaar een begrip in Nederland. Met 12.600 plaatsen en een moderne outillage is De Vijverberg het stadion, dat ligt op een unieke lokatie; aan de rand van de stad Doetinchem en pal naast de bossen.

De voetbaltempel van de Achterhoek en Liemers werd op 4 september 1954 in gebruik genomen met een wedstrijd tegen Fortuna '54, waar de nationale voetbaltrots Frans de Munck onder de lat stond. Hij kon niet voorkomen, dat Anton 'haantje' Beumer het allereerste doelpunt voor De Graafschap maakt. De Vijverberg was overigens die dag met 12.000 bezoekers uitverkocht. Het duel eindigde in 1-1.

Sinds dat openingsduel is er veel veranderd op en rond De Vijverberg. Het voetbalcomplex is enkele jaren geleden geheel gemoderniseerd. Opvallend is, de compactheid waarbij, naar Engels voorbeeld, het publiek dicht op het veld zit en de reservebank in de tribune is opgenomen. De vier overdekte tribunes (de Vijverberg, de Roodbergen, de Groenendaal en de Spinnekop) omringen, zonder onderbreking, het speelveld. De meest fanatieke supporters steunen de club door dik en dun vanaf de Spinnekoptribune en zorgen voor allerlei sfeeracties.

De Graafschap is al jaren geroemd om haar uitgebreide Business Club en biedt de leden een ruime ontvangst met twee grote en uitstekend uitgeruste Business Lounges. Deze ruimten leden zich ook buiten de wedstrijddagen om uitstekend voor diverse bijeenkomsten. Uiteraard is De Vijverberg voorzien van zeer eigentijdse kantooraccommodaties, pers- en presentatieruimten, kleedkamers, medische voorzieningen en cateringfaciliteiten.

 

Parkeren

Parkeren Vijverberg

 

Terug naar de vorige pagina

Pincvision Rotra AVDD Arriva PCI Groep Unica Ruesink Grolsch Gatorade Only for men Quick Voetbalshop Streekziekenhuis Koningin Beatrix Atag cv-ketels